Årsdag for Procesledere 2. oktober 2018

DI Konferencenter

Gamle Vindingevej 17A, 5800 Nyborg

  

Spændende dag sammen med procesledere på tværs af alle hold

 For ottende gang afholder vi ”Årsdag for Procesledere”. De sidste 2 gange har der deltaget omkring 40 Procesledere til denne dag, hvor vi både bliver inspireret, netværker og giver vores nysgerrige sjæle en på opleveren

 Formiddagens emne er et yderst interessant emne. Vi har i vores egen lederudvikling forståelse for, at forskellighed styrke. En viden vi har opnået bl.a ved værktøjerne MBTI (hold 1-17) - og Insights Discovery (hold 18-19). MEN, da jeg var på HR Messen i efteråret 2017 mødte jeg en stand, med "Særlig sensitive medarbejdere". Jeg blev nysgerrig, og tænkte "åh nej - nu skal vi (igen) udvise CSR og være inkluderende, men Bente ved standen gjorde opmærksom på, at særlig sensitive kan bidrage ekstraordinært, hvis vi kan spotte dem. Desuden, så er 20% af os i kategorien "særlig sensitive" - og er da spændt på, hvorvidt jeg selv er i den gruppe.

 Eftermiddagens emne Den teknologiske udvikling går hurtigere end nogen siden - og det er årsagen til, at vi lever i vores verden med hobevis af forandringer. Og de bliver ikke mindre.....

Vi er faktisk ikke i stand til at forstå hastigheden i udviklingen, men vi SKAL forsøge. Dette kræver sin mand - og et godt og levende foredrage, og dét skal vi bruge eftermiddagen på.

Har personligt set flere foredragsholdere, som beskriver vores verden, som den er nu - og den nære fremtid. Nils Torgersen, som er konsulent i Væksthus Sjælland, er efter min mening een af de allerbedste. Han vil lede os gennem en fantastisk verden - og med en mængde fantastiske eksempler.

 Program:

 0930-1000             Ankomst med morgenservering

 1000-1030             Plenum: Velkomst. Vi sidder i grupper med 6-8 procesledere. Kort præsentation bordet rundt.

 1030-1200            Hvad er særlig sensitive personer - og hvordan kan de sensitive kvaliteter skabe værdi i vores virksomheder? Ved Bente Sønnichsen, foreningen for og om særlige sensitive (HSP foreningen)

 1200-1300             Frokost og en ”walk and talk” med en kollega. Evt. ”siden sidst” med eget hold under frokost.

 1300-1400             Nye tider - nye forandringer. 
Ved Nils Torgersen, Væksthus Sjælland

 1400-1430             Dialog Nils og deltagerne

 1430-1500             Opsamling v/ Michael Olsen

 1500-1520             Kaffe og kage

 1520-1545            Debat ved bordene: Hvad tager jeg med herfra? Hvad kan jeg direkte gå hjem og gøre  anderledes?

  1545-1600            Evaluering og herefter slut kl. 1600

 

 Det praktiske

Prisen for at deltage er kr. 2.700 eksl. moms. 

Tilmelding foretages via e-mail til michael@betterways.dk .

Sted: Vi afholder årsdagen på DI Konferencecenter, Gl. Vindingevej 17A, 5800 Nyborg. Dette er stedet, hvor vi har afholdt proceslederuddannelsen hold 1-13, så mange af jer kender stedet. For hold 14-19 bliver det en kærkommen oplevelse, da Gl. Vindinge har rigtig lækre faciliteter og selvfølgelig serverer en god frokost.

Bente Sønnichsen:

Bente Soennichsen

Ca. 20 % af alle os mennesker har det særligt sensitive personlighedstræk.

Personer, som er særligt sensitive, er nogle, som vi måske bevidst/ubevidst har fravalgt som ansatte, idet vi forventer mere besvær end goder. Eller vi forstår og anerkender ikke fuldt ud deres kvaliteter. Forskning viser dog, at personer, som er særligt sensitive, besidder kvaliteter, som er unikke - og vigtige for virksomheder på fremtidens arbejdsmarked. Hvis vi kigger på vores medarbejdere, kan vi så spotte og positivt udnytte dette faktum?

Oplægsholder er Bente Sønnichsen fra foreningen for og om særligt sensitive (HSP foreningen). Bente er selv særligt sensitiv og arbejder som rådgiver, underviser, intuitiv coach og foredragsholder. Hun rådgiver bl.a. virksomheder og deres særligt sensitive medarbejdere om, hvordan de sensitive kvaliteter kan skabe størst mulig værdi i virksomheden.

  Nils Hall Torgersen

Nils Torgerson

Nils har stor erfaring i den teknologiske udvikling, som bevæger sig eksponentielt, og dermed gør det svært for os at opfatte. Hvem havde tilbage i 2005 tænkt på, at simple (og dengang dyre) drone i dag stort set er gratis?

Vi kan ikke bare leve i nutiden, vi bør gøre os nogle overvejelser over, hvad der snart kommer - hvordan har det effekt på os, vores medarbejdere og arbejdsplads. Det er ikke småting - og vi kan vælge at stå af - eller følge udviklingen.

Nils er en inspirerende og jordnær foredragsholder, som er i øjenhøjde med deltagerne. Han har desuden personligt fingeren på pulsen - og har set en del af den nye teknlogi, som præger vores fremtid.

Proceslederuddannelsen kort

 

En lederuddannelse for Proces- og fremstillingsindustri med 20 års erfaring.

Hvem henvender uddannelsen sig til

 

Dig der gerne vil være effektiv i din lederrolle - skabe bedre tilvsel og bundlinje. En investering, der tjener sig hjem.

Praktisk information

 

Næste hold er hold 20:

Modul 1: 14. -16. august 2018 (Lederrollen)
Modul 2: 11.-13. september 2018 (Ledelsesværktøjer)
Modul 3: 09.-11. oktober 2018 (Lederkommunikation)
Modul 4: 06.-08. november 2018 (Ledelse i vanskelige situationer)
Modul 5: 04.-07. december 2018 (Lederen som udvikler)

Du kan læse om de enkelte moduler her

 

For mere information, kontakt Michael Olsen, michael@procesleder.dk, tlf. +45 2013 1272

 

Scroll to Top