Hvem henvender proceslederuddannelsen sig til?

Hvem kan deltage?

Alle ledere fra industrielle virksomheder. Du har typisk direkte ledelse over medarbejdere, men kan også have ledelsesretten over ledere. For store virksomheder har du typisk tiltel af formand, teamleder, supervisor, vagtholdsleder, afdelingsleder, driftsleder, vedligeholdsleder. laboratorie leder el. lign. Hvis du kommer fra en mindre virksomhed, kan du være produktionschef, fabrikschef etc.

Hvem kan ikke deltage?

Hvis du er i tvivl, så kontakt os. Det der er vigtigt for både dig og os er, at vi har en homogen deltagerflok på Proceslederuddannelsen, hvor alle cases er bygget op om procesindustri og de forhold der er specielle for "den tunge industri", som typisk kører 24/7, og hvor driften foregår på komplekse anlæg.

Når det nu er sagt, så kan ledere med andre funktioner end produktion og vedligehold godt deltage bare deres virksomhed er proces- eller fremstillingsvirksomhed. Bl.a har indkøbschefer, IT managers etc. deltaget på Proceslederuddannelsen.

Uddannelsesmæssig baggrund

Du kan være vokset til leder som resultat af dit gode arbejde i virksomheden, og dermed ikke have nogen videregående uddannelse. Du kan være maskinmester, driftoperatør, elektriker, smed, laborant, ingeniør etc - det der er vigtigt er, at du har ledelsesansvar i en produktionsvirksomhed.

Kursussted

Proceslederuddannelsen foregår som internat på Knudshoved Kursuscenter. Her er vi i trygge rammer med gode værelser, god forplejning samt gode rammer for det perfekte proceslederforløb. Du kan læse mere om kursuscenteret her

Pris

Et proceslederforløb koster kr. 58.900 eksl. moms. Med i prisen er logi, forplejning, materialer, tests. Drikkelse efter aftensmad er dog for egen regning.

Tidspunkter Proceslederen hold 21

Proceslederen afholdes en gang årligt, med start sidst i august. Næste hold er hold 18:

Modul 1: 17. -19. marts 2020 (Lederrollen)
Modul 2: 14.-16. april 2020 (Ledelsesværktøjer)
Modul 3: 12.-14. maj 2020 (Lederkommunikation)
Modul 4: 01-03. september 2020 (Ledelse i vanskelige situationer)
Modul 5: 06.-09. oktober 2020 (Lederen som udvikler)

Du kan læse om de enkelte moduler her

Tilmelding

Tilmelding er bindende, og fakturering finder sted med forfald 1/8. Du kan dog reservere en plads. Tilmelding foregår ved at kontakte Michael Olsen, michael@procesleder.dk - tlf. 2013 1272.

Brochure

Vores flotte brochure er fra 2009, der mangler dog opdatering vedr. praktisk information. Beskrivelse af modulerne er dog stadig valid, og brochure kan downloades her:

PDF Ikon

 

Du kan også downloade vores "Flyer" her:

PDF Ikon

Proceslederuddannelsen kort

 

En lederuddannelse for Proces- og fremstillingsindustri med 20 års erfaring.

Hvem henvender uddannelsen sig til

 

Dig der gerne vil være effektiv i din lederrolle - skabe bedre tilvsel og bundlinje. En investering, der tjener sig hjem.

Praktisk information

 

Næste hold er hold 22:

Modul 1: 17.-19. marts 2020 (Lederrollen
Modul 2: 14.-16. april 2020 (Ledelsesværktøjer)
Modul 3: 12.-14. maj 2020 (Lederkommunikation)
Modul 4: 1.-3. september 2020 (Ledelse i vanskelige situatíoner)
Modul 5: 6.-9. oktober 2020 (Lederen som udvikler)

Du kan læse om de enkelte moduler her

 

For mere information, kontakt Michael Olsen, michael@procesleder.dk, tlf. +45 2013 1272

 

Scroll to Top