Hvad gør procesleder.dk til Danmarks bedste?

På Proceslederuddannelsen gør vi dig til en god leder. Det gør vi ved at indlære nyt, afprøve, træne, samt få feed back.

For at være en god leder, skal du gribe ind når noget er galt, eller ikke optimalt. Hvis du gør dette, er en god leder. Men hvordan griber du ind på bedste måde? Det er basalt set dét, som Proceslederuddannelsen handler om. 

Holdningen til ledelse

Det hele starter med dig selv - og din fornuft. Hvad er det du ser, dér hvor du har ledelsesretten, og er det tilfredsstillende? Hvis det kan gøres bedre, så grib ind. Hermed udvikler du dit ledelseområde, dine medarbejdere, opnår bedre resultater både mht. trivsel og produktivitet.

Ledelsesværktøjerne på Proceslederuddannelsen

Hvis du skal gøre den bedste ledelsesindsats, skal du have forståelse for hvilke værktøjer der kan anvendes, og hvilke værktøjer, der i den givne situation vil give det bedste resultat. Denne viden får du kun, hvis du søger den, og de muligheder der eksisterer. Viden kan komme fra ledelsesbøger, kolleger eller fra konsulenterne og/eller medkursister på et lederudviklingsforløb.

Træning af ledelsesværktøjerne

Ud over viden om de forskellige ledelsesværktøjer, så skal de afprøves i et "ufarligt" miljø - nemlig i kursussammenhæng. Her tager du de første skridt, får tilbagemelding, og kan reflektere over dine erfaringer, så du er bedre rustet til at ændre din lederadfærd til det bedre, når du kommer hjem i din lederrolle.

Netværk

Proceslederholdende har efterfølgende et netværk, som er gratis. Her besøger de hinandens virksomheder, og får syn for sagen om de virksomheder, de naturlig har hørt meget om på Proceslederuddannelsen. Netværkenes levetid varierer.

Ledelsesmonopolet

Her kan du tilmelde dig, såfremt du ønsker at deltage i et netværk mixet af forskellige Proceslederhold. I Ledelsesmonopolet er der fokus på "ledelse". Du kan læse mere om ledelsesmonopolet her

Hvad er specielt med Proceslederuddannelsen?

Dette kan du læse mere om her

Et udpluk af vores kunder

Logo Jpeg

Proceslederuddannelsen kort

 

En lederuddannelse for Proces- og fremstillingsindustri med 20 års erfaring.

Hvem henvender uddannelsen sig til

 

Dig der gerne vil være effektiv i din lederrolle - skabe bedre tilvsel og bundlinje. En investering, der tjener sig hjem.

Praktisk information

 

Næste hold er hold 22:

Modul 1: 17.-19. marts 2020 (Lederrollen
Modul 2: 14.-16. april 2020 (Ledelsesværktøjer)
Modul 3: 12.-14. maj 2020 (Lederkommunikation)
Modul 4: 1.-3. september 2020 (Ledelse i vanskelige situatíoner)
Modul 5: 6.-9. oktober 2020 (Lederen som udvikler)

Du kan læse om de enkelte moduler her

 

For mere information, kontakt Michael Olsen, michael@procesleder.dk, tlf. +45 2013 1272

 

Scroll to Top