KOMMER SNART

Den fede stemning du husker fra Proceslederuddannelsen

Kære ALLE ProceslederE

Vores intention har altid været, at der skal være relevant kompetenceudvikling til de uddannede Procesledere. Dette gør vi ved at udvikle og afholde overbyggende kurser af 1½ dags varighed med relevante emner. Det har ligget stillet et stykke tid, men det retter vi op på nu. Der kommer således et Spot på kursus hhv. efterår og forår, som har samme indhold. Dette gør, at ledere fra samme virksomhed kan fordele imellem sig, hvad der passer bedst – og så virksomheden ikke bliver tømt for ledere.

På et ”Spot på Proceslederen” vil du igen opleve den fede stemning, som du husker fra Proceslederuddannelsen. Der er selvfølgelig deltagere fra andre Proceslederhold end dit eget, men erfaringen viser, at dette ikke er nogen udfordring overhovedet – tværtimod er det en god oplevelse, at møde nye kolleger fra andre hold. Desuden bruger vi ½ time på at gøre holdet klar relationsmæssigt til et par fantastiske dage.

Vi har to relevante, interessante, spændende og yderst brugbare koncepter på programmet, som vi glæder os til at folde ud og træne sammen:

PRAKTISKE OPLYSNINGER Det forudsættes, at du har en Insights Discovery personprofil, hvilket alle fra Proceslederhold 16 har. Skulle du være fra et tidligere hold, og din virksomhed ikke benytter Insights, så kan du købe en profil i god tid inden. Fordi du deltager på Spot på Proceslederen får du profilen (inkl. tilbagemelding af 60 min.) til kr. 1.850 (normalpris kr. 3.850).

Det giver absolut mening, at det er os der bygger videre på dine kompetencer, da vi ved, hvilket højt niveau du allerede har med dig fra din proceslederuddannelse.

Koncepterne kort

INSIGHTS LEDELSESMODEL

Modellen opdeler dit lederskab i en masse mindre bidder, som du hver især skal forholde dig til. Dermed kan du få de refleksioner og fokus der gør, at du bliver endnu bedre i din lederrolle. Du får således et syn for sagen, hvor du bør lægge din indsats i din videre udvikling som leder. Som du kender det fra Proceslederuddannelsen: Simpelt, men effektfuldt.

After action review

Kan I få 2 +2 til at give 5? Bliv trænet i at opbygge kollektiv intelligens via en struktureret efterbehandlings-proces, så dit team løbende træner deres evne til at lære sammen. Forbedringer er ikke muligt uden evnen til løbende at evaluere, lære og spille hinanden gode. Lær hvordan I på bedste vis trækker læring ud af hinanden for hele tiden at udvikle og forbedre jer.

Hold

Spot på Hold 1 – FORÅR
01.-02. marts 2023
09.30 – 15.30 næste dag

Spot på Hold 2 – EFTERÅR
13.-14. november 2023
09.30 – 15.30 næste dag

Uddannelsessted

Begge hold, med identisk indhold, afholdes på Proces-lederuddannelsens hjem:

Knudshoved Kursuscenter, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Kurset er internat, og du vil få dit eget værelse.

Pris

Kr. 9.000 ekskl. moms. Beløbet dækker alt, dog ikke hvis du efter middagen har lyst til et glas i ”Vognporten”, som er for egen regning.

Kontakt

Konsulenterne vil begge dage vil være Michael Olsen og Lotte Brix Bjørnskov. Tilmelding foregår via nedenstående formular.

Online tilmelding

SPOT tilmelding