Hvorfor vælge Proceslederuddannelsen?

Vi har dokumenteret effekt fra vores deltagere - du bliver bedre leder til gavn for dig selv, dine medarbejdere og virksomheden.

Er du leder i produktion, vedligehold, laboratorie, lager mv. i en virksomhed, der har en fremstilling af produkter, så er uddannelsen relevant.

Mange mener, at vi har Danmarks bedste lederuddannelse, hvor du lære og træner ledelsesfaget. Der er mange indbyggede tiltag, som sikre denne effekt, men for at nævne nogle få:

  • Vi gennemfører uddannelsen i 5 moduler. Du har således tid til at indbygge det lærte i "små bidder" mellem hvert modul.
  • Varigheden over ½ år sikre, at deltagerne kommer til at kende hinanden rigtig godt, hvilket skærper fortrolighed og lysten til at fortælle om egne oplevelser ude filter

Varigheden af uddannelsen gør også, at det er en stor investering i dig som leder, der skal foretages. Længden af Proceslederuddannelsen koster således både penge - og ikke mindst tid, hvor du er på kursus i stedet for at være produktiv i dit virke. MEN, alle siger utvetydigt, at det er investeringen værd.

Kig dig omkring på hjemmesiden - og finder du ikke det du søger, så er du velkommen til at kontatke Michael Olsen, som er ansvarlig for Proceslederuddannelsen.

Michael Olsen: michael@procesleder.dk - tlf 2013 1272.

Proceslederuddannelsen kort

 

En lederuddannelse for Proces- og fremstillingsindustri med 20 års erfaring.

Hvem henvender uddannelsen sig til

 

Dig der gerne vil være effektiv i din lederrolle - skabe bedre tilvsel og bundlinje. En investering, der tjener sig hjem.

Praktisk information

 

Næste hold er hold 22:

Modul 1: 17.-19. marts 2020 (Lederrollen
Modul 2: 14.-16. april 2020 (Ledelsesværktøjer)
Modul 3: 12.-14. maj 2020 (Lederkommunikation)
Modul 4: 1.-3. september 2020 (Ledelse i vanskelige situatíoner)
Modul 5: 6.-9. oktober 2020 (Lederen som udvikler)

Du kan læse om de enkelte moduler her

 

For mere information, kontakt Michael Olsen, michael@procesleder.dk, tlf. +45 2013 1272

 

Scroll to Top